Termeni și condiții de utilizare

1. Bine ați venit pe site-ul 2invoice.ro

Webrasoft SRL vă pune la dispoziție acest site sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor și a politicii de confidențialitate publicate sau referite aici. Prin utilizarea acestui website se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral aceste documente disponibile mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea va rugăm să încetați imediat utilizarea site-ului.

Accesul în aplicația 2invoice este oferit în baza contractului de prestări servicii menționat la punctul 5.

Ne rezervăm dreptul de a modifica, de a adăuga și de a retrage parțial sau în întregime acest document și documentele la care facem referire aici.

2. Descrierea serviciilor

Webrasoft SRL oferă prin intermediul site-ului www.2invoice.ro o aplicație online ce permite agenților economici gestionarea documentelor de tipul: facturi, proforme, chitanțe precum și gestionarea datelor clienților.

Acest serviciu, respectiv facilitățile disponibile fiecărui tip de cont sunt descrise pe site în momentul comenzii, respectiv în contractul menționat la punctul 5. După contractarea serviciului, clientul primește contul prin interemediul căruia va accesa aplicația.

Vă rugăm să consultați paginile site-ului și contractul pentru mai multe detalii.

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și includ TVA.

Menționăm că, independent de dorința noastră, descrierea serviciului și a ofertei publicate pe site poate conține erori legate de preț sau erori ale descrierii facilităților oferite. De aceea nu putem oferi garanții că informațiile de pe site sunt întotdeauna corecte și ne rezervăm dreptul să modificăm prețul și funcționalitatea pusă la dispoziție în cazul unor astfel de erori.

Alte garanții cu privere la servicii, sunt descrise în contractul menționat la punctul 5.

3. Informațiile furnizate și responsabiliate

Informațiile solicitate la înregistrarea pe site trebuie să fie corecte. Sunteți resposabil să mențineți actualizate aceste informațiile prin intermeniul contului dumneavoastră de pe site. Folosirea unor date incomplete, greșite sau neactualizate poate conduce la imposibilitatea de a vă contacta și la oprirea furnizării serviciilor.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității datelor de acces (utilizator și parolă) la site-ul pus la dispoziție de către noi și sunteți unicul răspunzător de tot ce se întâmplă în interiorul contului /conturilor dumneavoastră.

4. Politica împotriva abuzurilor

Serviciul oferit prin intermediul site-ului este oferit pentru a fi utilizat doar în condițiile legii. Orice utilizare cu potențial generator de probleme sau abuz este strict interzisă.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile dumneavoastră. În cazul în care Webrasoft SRL este notificată sau observă prin orice mijloace că serviciul oferit a fost abuzat va opri imediat și fără notificare prealabilă accesul dumneavoastră în site și la serviciul contractat.

5. Contractul

Serviciile vor fi prestate de către Webrasoft in baza contractului de prestări servicii disponibil aici:

https://www.2invoice.ro/contract-2invoice.pdf

Obiectul contractului este selectat de catre utilizatorul site-ului si comunicat Webrasoft SRL. Tipul de cont ales va conține descrierea facilităților oferite și prețul.

Descrierea completă a acestui proces o găsiți in interiorul contractului.

6. Politica de retur

Webrasoft ofera servicii online prin intermediul aplicației 2invoice.ro deci nu se pune problema expedierii sau a returului unor produse prin curier.

În cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciile furnizate aveți posibilitatea de a solicita returnarea plății pe adresa noastră de contact în scris și în termen de 14 zile de la efectuarea plății.

7. Politica de confidențialitate și cookie-uri

Confidențialiatea datelor dumneavoastră este importanta pentru noi, de aceea pentru a proteja datele dumneavoastră, accesul la site se face prin intermediul unei conexiuni sigure HTTPS ce folosește protocolul SSL pentru criptarea datelor schimbate intre browserul dumneavoastră și site-ul www.2invoice.ro.

Va rugăm sa citiți integral politica de confidențialitate și cookie-uri aici.

8. Copyright

Acest website și conținutul inclus pe el este proprietatea Webrasoft SRL.

În cazul în care doriți să utilizați - în original sau în formă modificată - orice informații conținute pe acest website, puteți să o faceți doar în cazul în care împreună cu acel conținut afișați un link (funcțional) către conținutul original de pe acest site.

Acest site conține și cod scris de alte persoane. Acest cod a fost utilizat în conformitate cu - și se supune licențelor alese de către proprietarii lui inițiali.

9. Contact

Pentru mai multe detalii sau întrebări vă rugam sa ne contactați, să descrieți detaliat solicitarea dumneavoastră și să atasați datele dumeavoastră complete de contact (nume, adresă, telefon).

Date companie

WEBRASOFT SRL
Cod Fiscal: RO17991374
Reg. Com: J05/2013/2005

Sediu Oradea
Adresa: Str. Alexandru Donici, nr. 18
Cod poștal: 410562

Punct de lucru Timișoara
Adresa: Str. Snagov, nr. 4
Cod poștal: 300194