6.1 Lista de prețuri pentru gestiunea de tip cantitativ valoric

Lista de prețuri este disponibilă pentru utilizatorii modulului gestiune care au definit și utilizează o gestiune de tip cantitativ valorică.  

Chiar dacă nu utilizați modulul de gestiune, puteți adăuga prețul pentru fiecare produs în parte.  

Aplicația 2invoice permite adăugarea unei singure liste de prețuri pentru fiecare gestiune de tip cantitativ valoric care este adăugată în program.

Cum stabilesc preţurile pentru produsele din gestiune?

Pentru a accesa lista de prețuri parcurgeți secvența de pași:

Pictograma Gestiune -> Meniul Lista de prețuri -> Apoi se alege gestiunea din lista de tip drop-down din partea de sus a paginii.

Am posibilitatea să filtrez și să caut produse în listă. Apoi pot introduce prețurile unul câte unul sau pot introduce prețurile selectând mai multe produse și aplicând operațiile din partea de sus a tabelului.
 
PU Vanzare Actualizează P.U. de Vânzare Această operație îmi permite să setez un preț pentru un grup de produse similare.
Adaos Introdu Adaos Această operație îmi permite să setez un adaos procentual sau un adaos fix pentru un grup de produse similare.
TVA Cotă TVA Această operație îmi permite să stabilesc cota de TVA pentru un grup de produse din listă.
Timbru Verde Actualizează Timbru Verde Această operație îmi permite să introduc valoarea timbrului verde pentru un grup de produse electrice sau electronice pentru care se colectează aceeași valoare de taxă verde. Mai multe informații aici.
Preturi Vanzare


Cum incarc pretul de vanzare al produsului pe factura?

Pentru a factura orice produs din gestiune voi parcurge urmatoarea secvența de pași:
Aleg optiunea: Adauga factura, apoi aleg gestiunea în care se găsește produsul iar in final caut si selectez produsul din lista de produse disponibile.
 
 

Este acest articol util?
Iti multumim pentru feedback.